Vejle – Brøndby

Shit det spiller!

Vejle er gode det må vi give dem, men Brøndby kan selv. Godt gået drenge

Vejle – 1
Brøndby – 2

Målscorere:

Alan Sousa, Kamil Wilczek, Mikael Uhre.

Kampen spillet på:

Vejle stadion.
Antal tilskuere: 6.994!

Kommentar:

Kampen i Vejle vil nok aller mest blive husket for Kamil Wilczeks høje albue. Den må have gjort ham lidt groggy. Den var helt klart med vilje og Kamil var meget heldig med ikke at blive smidt ud. Den var rigtig gro.Når det så er sagt så var det en dejlig kamp at sidde og se i sofaen. Der var tænding på fra begge sider og det så definitivt ud som om at begge hold spillede for at vinde. Vi må give ham Alan Sousa kredit – han er super god teknisk og det mål han scorer direkte på frispark er vanvittigt. At han aldrig skulle have haft det er en anden sag. Vejle er et godt hold med et dygtig træner. Hvis han ikke stopper hans italienske facon udenfor banen skal han til gengæld bare a helvede til.

Brøndby gørigen det der skal til. Vi spiller en fin kamp og vi spiller med musklerne når de skal til. Jeg synes vi begynder at ligne et hold vi kan være stolte af. Vi snakker 5 sejre i træk, 4 af dem i ligaen – det er fandme flot ovenpå på det lort vi var vidne til da sæsonen lige var skudt igang. Vi mangler selvfølgelig stadig en del, det må vi indse, men det trøster mig helt enormt at vide at vi kan vinde pisse grimt, så vi stadig kun er på 70-80 %. Når vi har holdt jule ferie og holdet får trænet en måneds tid bag lukkede døre, så er jeg sikker på at vi træder fra skyggen og sparker røv igen. God indsats af drengen igen og glæder mig til sidste kamp hjemme på den Københavnske vestegn. 

Brøndbys hit:

Der var mange gode idag. Personligt synes jeg den ligger til Vigen, Larsson eller Radosevic. Min personlige favprit er Lasse Vigen. Han spiller en genial kamp igen. Han er over det hele og med i meget at det gode holdet laver. Han løber, han dribler, han aflevere og så har han i rigtigt mange tilfælde tredje sidste fod på bolden inde vi scorer. Han er ved at udvikle sig til en rigtig Brøndby dreng og han er helt sikkert en mand vi skal være glade for og bakke op om så godt vi kan. Lasse Vigen er Brøndby helt og Brøndby hit i dag.

Brøndbys skidt:

Jeg er ikke meget for det, men Kamil får den i dag. Korrekt, han sparker comebacket igang, men han er hovedløs i store dele af første halvleg og den albue kunne have kostet os kampen. Der er ingen tvivl om at Kamil er tilgivet for længst, men vi var heldige at han ikke kostede os sejren. Kamil er en vigtig mand på Brøndbys hold og han er genial foran mål, men i kampen imod Vejle kom nogle af hans svagheder til udtryk. Hans reaktioner på provokationer er skidt. Han spiller hårdt imod hårdt og det er fint, men han tabte hovedet i dag.

Vejle
2/5

Jeg synes ikke Vejle var dårligere end Brøndby i dag, men Brøndbys kynisme spiller de fleste hold et puds i øjeblikket – det samme skete her. Vejle scorer et genialt mål direkte på frispark. Udover det havde de lidt sporadisk, men et mål mere var ikke tæt på. 2 stjerner er rigeligt når man taber hjemme uden at score i åbent spil. 

Brøndby
2.5/5

Brøndby var ikke meget bedre i dag, men når man scorer to så hurtige mål så kort efter pause, så har man hørt efter. Kamil scorer et Kamil mål og Uhre vinder den for os igen. Jeg er pisse stolt af de blå/gule i dag og har været det de sidste mange kampe. Det lysner på tavlen, men spillet mangler stadig. 2,5 stjerner for sejren.

Brøndby fans
4.5/5
Dommeren
1.5/5

Klik på knappen nedenfor for flere kampreferater.

Kampreferater

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.