Brøndby – AGF

Dejlig sejr!

AGF kom for at vinde efter en stribe nederlag, men Brøndby så stærke ud

Brøndby – 2
AGF – 0

Målscorere:

Dominik Kaiser, Kamil Wilczek

Kampen spillet på:

Brøndby stadion.
Antal tilskuere: 12.452!

Kommentar:

Brøndby har kæmpet de seneste mange uger med at skaffe ordentlige resultater og det var snart fortjent med en sejr. Den kom heldigvis imod AGF. Udover det mål de fik korrekt annulleret havde de ikke meget. Arajuuri bliver skærmet af så han ikke kan når bolden, af ham der står offside, så den er godt dømt i mit hoved. De skulle måske have haft et straffe, men sådan er det. Vi havde dem hvis vil ville havde dem og sejren var helt fortjent. Vi havde flere gode chancer og en større sejr havde mere rimelig. AGF havde ikke en skid at komme med. Deres kanoner er pakket væk og David Nielsen må tilbage til 1 division, hvor han kan gøre en forskel.

Dominik Kaiser er nok dem mand i Brøndby, der sammen med Schwaebe har fået mest kritik efter en række præstationer der ikke er en Bundesliga spiller værdig. Det synes jeg dog mest af alt er kredit til den danske Superliga, som er langt mere fysiks en den kæmpe lige syd for grænsen. Han fik dog fjeret lidt af tvivlen med det der må betegnes som månedens mål. Fantastisk mål og lige så smukt oplæg af Hany Mukhtar. Mikael Uhre kommer ind med en ekstrem power og energi og jeg er sikker på at han sår på Zornigers liste over spillere der fortjener en chance. Vi er på vej!

Brøndbys hit:

Den er svær idag. Jeg synes der er flere der gør det godt, men Dominik Kaiser får den for det brag af et mål ham hamrer ind. Han gjorde det egentligt også godt, hvis vi ser bort fra målet, men det var lige prikken over i’et. Han har kæmpet for respekten fra fansene, men hans præstation i kampen imod AGF må hjælpe lidt på det faktum. Har var god – rigtig god og hvis han fortsætter den vej, kan det kun blive smukt i fremtiden. Du har min personlige opbakning og mon ikke det spreder sig, hvis de flotte præstationer fortsætter.

Brøndbys skidt:

Jeg hader at finde skidt efter en lækker sejr, men jeg synes der er en der skinner igennem som det svage led næsten uge efter uge. Anthony Jung laver en kæmpe fejl imod PSE og idag er han heldig ikke at få et straffespark dømt imod sig. Han kæmper med at finde formen i øjeblikket, men vi ved han kan præstere, så opbakning må være det han har brug for. Jeg har dog brug for at han finder et fornuftigt niveau inden næste kamp. Vil dog sige at han var langt fra skrækkelig i den her kamp. Men pilen skal til at pege op at formmæssigt.

Brøndby
3.5/5

Brøndbys indsats er mere end godkendt i denne kamp. Vi kunne have været uheldige med at være bagud 0-2 ved pausen, men denne gang var heldet med os for en gang skyld. Anden halvleg var helt igennem lækker. Et konge mål af Kaiser, masser af fight og en flyvende Mikael Uhre giver Brøndby 3,5 stjerner.

AGF
2/5

Holdet fra smilets by kan ikke være årsag til mange smil i øjeblikket. Det er skidt kørende og jeg forestiller mig en vulkan på vej i udbrud hos David Nielsen. Er chokeret over Stig Tøfting ikke er eksploderet endnu. De var uheldige i første halvleg, men udover det var de heller ikke gode i Brøndby. 2 stjerner kan gøre det.

Brøndby fans
4.5/5
Dommeren
1.5/5

Klik på knappen nedenfor for flere kampreferater.

Kampreferater

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.