Brøndby – FCK

Så fuck fuck da!

Hvor er det da pisse uheldigt. Synes kampen var ujævn og 0-0 var mest fair

Brøndby – 0
FC København – 1

Målscorere:

Jonas Wind.

Kampen spillet på:

Brøndby stadion.
Antal tilskuere: 20.731!

Kommentar:

Først og fremmest skal alle der besøgte Brøndby stadion have så vanvittigt meget ros for stemning, tifo og lyd generelt. Det kan de andre lærer meget af. Derefter synes jeg egentligt at Brøndby mødte op og var klar til at slås. Jeg synes helt klart at vi mødte op imod PSE, men som vi gjorde det sidste år, gør de det i år. De vinder de svære kampe med en enkelt og den her var ikke anderledes. PSE havde de største chancer, men generelt var kampen meget lige og en uafgjort havde været mest fair. De trak det længste strå og kan juble til næste gang, hvor vi igen viser os som de bedste i hovedstaden.

Der er positive og negative ting ved den her kamp. Jeg synes at vi igen kan se at det er mandfolk der spiller i gult, men dem som Pukki scorede på sidste år skal vi kigge alt for længe efter. Når vi får lignende chancer i denne sæson og specielt i den her kamp, så løber Erceg offside og det er overraskende konsekvent at det sker. Det er vel, i denne kamp, hver evig eneste gang, der er opløb til en friløber? Det er skidt. Han er langt fra Pukki niveau. Til gengæld ser det meget bedre ud i forsvaret og det har vi ledt efter siden sæsonen startede. Jeg hader at vi taber til PSE, men faktum er vi bevæger os i en rigtig retning. Vi smasker dem i slutspillet. Ja jeg sagde slutspillet. Vi går i slutspillet som nummer 3 – bare vent.

Brøndbys hit:

Jeg synes at holdet som helhed kæmper røven ud af bukserne, men efter at have været årsag til hovedrysten siden han blev købt, så er Marvin Schwaebe begyndt at se sikker ud. I hvert fald mere sikker end han plejer. Han har ikke nogle pragt redninger idag, men han står hvor han skal de gange, der er brug for det og det er i sig selv en fantastisk evne at have som keeper. Jeg har svinet ham til her på stolpeind.dk, men godt i ikke kan hører hvordan han er blevet omtalt derhjemme. Jeg har ikke været sød imod ham, men ret skal være ret og jeg kan se forbedringer. Forsæt Marvin. Jeg begynder at tro på dig. Du kan jo godt gribe en bold.

Brøndbys skidt:

Det er overraskende nemt at finde Brøndbys skidt i den her. Ante Erceg. Jeg kan lide hans iver og hans power, men lad os blive enige om at han tit løber rundt som en hovedløs kylling. Han er kilometer fra Pukkis niveau og selvom jeg er fan af at give nye spillere tid, så er Ante ikke en der ser ud til at tage de store skridt imod bedre tider. Der kan han lære af Josip Radosevic, som bliver bedre og bedre. Ante Erceg løber konstant offside og er direkte skyld i at opløb til store chancer aldrig når så langt. Han stopper dem før de bliver farlige. Det er ikke hans job – det er modstanderens. Havde vi vundet uden alle de offsides fra ham? Måske, men tror vi havde scoret en enkelt.

Brøndby
2.5/5

Synes Brøndby spiller en okay kamp. Okay, det bliver ballon bold til tider, men der er hjerte bag og det hele er mere konsekvent end det har været længe. Brøndby har ikke mange målchancer, men det er ene og alene Ante Ercegs skyld. Holdet spiller en middel kamp, som egentlig er okay i disse tider. 2,5 stjerne er det det bliver til.

FC København
3/5

FC København tilspiller sig chancer der er langt større end vores – det er rent held de ikke scorer flere mål. De spiller lidt bedre end os i øveblikket, selvom det er svært at indrømme. De smadrer så deres chancer forbi mål udover det mål descorer så derfor havde 0-0 været fair. De får 3 stjerner får at vinde en tæt kamp

Brøndby fans
4.5/5
Dommeren
3/5

Klik på knappen nedenfor for flere kampreferater.

Kampreferater

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.