Månedens spiller oktober

Kom så igang boys!

Brøndby kæmper stadig. Jeg synes stadig nedturen kan undskyldes med de salg der blev gjort i sommers, men det er ikke godt nok. Vi er på rette vej selvom jeg synes det går alt for langsomt og jeg synes det er okay at vi forventer bedre resultater. Tålmodighed skal vi væbne os med uanset hvad da holdet er langt fra sidste sæson. Er det normalt omstændighederne taget i betragtning? Det ville være rart med lidt fremgang, så vi kan få ro i sjælen. Vi er bag jer, men november må gerne blive bedre end oktober var det. Hvem har været oktober’s bedste mand?

Kamil Wilczek:

Kamil, oktober rating:
4/5

Kamil Wilczek er det bedste bud på en mand der blomstrer under Zorniger. Coach har helt alene gjort Kamil til en vanvids forward, der pludselig scorer mål på samlebånd. Jeg er vild med hans arbejde og det antal mål der er i hans støvler! Kamil har fortjent en helveds masse ros og det er synd hans indsats ikke giver sejre.

Joel Kabongo:

Joel, oktober rating:
3/5

Der er absolut ingen tvivl om at vi her har et talent, der kan være den næste Brøndby juvel i udlandet. Han er kold, han er hurtig og han er venstrebenet. Jeg tænker på lidt på Daniel Agger her. Kabongo er hurtigere og med rette guidance kan han nå samme niveau. En fornuftig måned for Joel.

Marvin Schwaebe:

Marvin, oktober rating
4/5

Vi har brokket os over Marvin i stimer i denne sæson og han har fortjent det meste af det skrald han har fået i hovedet, men ret skal være ret. Han har forbedret sig enormt og det er ikke hans skyld at vi fejler pt. Havde vi haft et forsvar, så havde vores tyske keeper haft et par fortjente clean sheets i oktober lommen.

Marvin Schwaebe er månedens spiller for oktober!

Klik på knappen nedenfor for flere spillervurderinger.

Spillervurderinger

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.