Brøndby – OB

Tæt på og bedre!

OB kom for at forsvare en 0-0’er hjem. Dommeren og uheld ødelagde sejren

Brøndby – 1
OB – 1

Målscorere:

Hany Mukhtar, Ramon Leeuwin.

Kampen spillet på:

Brøndby stadion.
Antal tilskuere: 12.185!

Kommentar:

Brøndby var tilbage og kunne efter sidste kamp i Aalborg, igen smage sejrens sødme. Havde det ikke være for dommeren og en kæmpe portion uheld, så havde den smag stadig ligget smukt på tungen. OB var direkte ringe. De har Bashkim Kadrii, som dybest set er den eneste spiller der kan noget på egen hånd i deres start elever. Udover få øjeblikke fra ham, havde de absolut intet og Brøndby skulle helt bestemt have vundet denne kamp. OB er direkte skuffende at se på, men når det så er sagt så ser det ud som om at de har gang i en revolution med den nye træner. Han er solid, men langt fra poleret.

Brøndby spiller igen en kamp hvor det bliver lidt svært at få bolden indover stregen. Vi får ikke lukket kampen, som det var tilfældet imod AaB og det er et af de issues man måske skulle tage at sætte fokus på. Når det så er sagt så er det nu fire point i de sidste to kampe og det er langt bedre end det sidste stykke tid. Det ser ud som om vi kan spotte lyset for enden af tunnellen, men der er lang vej endnu. Næste udfordring bliver endnu værre når vi møder FC Midtjylland på udebane. Selvom det er på udebane vi hiver point hjem på nuværende tidspunkt. Jeg tror på det, holder fokus på det lys vi snakker om og glæder mig til at se en stime af sejre.

Brøndbys hit:

Jeg synes at der skal sætte fokus på tre spillere idag, selvom der kun er en der kan blive Brøndbys hit. Marvin Schwaebe, Lasse Vigen og Joel Kabongo. Det er svært at vælge imellem de tre, men en der har mit hjerte i øjeblikket er Lasse Vigen og det er ham der får den. Han er genial og jeg er sikker på, at han inden længe er en rigtig fan favorit. Han har en helt speciel udstråling og han er virkeligt en mand i femgang. Jeg er stolt af at vi kunne hente ham til Brøndby og jeg er stolt af at have en træner der ser ud til at kunne vise ham vejen. Lasse Vigen er Brøndbys hit efter hans indsats imod OB.

Brøndbys skidt:

Det kan virke lidt underligt, men idag får Hany Mukhtar Brøndbys skidt. Han scorer Brøndbys mål, men han er en skygge af det han var sidste år. Jeg synes klart at vil skylder ham at være tålmodig, men lad os være ærlige – det har vi allerede været. Jeg håber seriøst at han mander sig da han uden tvivl, når han er bedst, er den bedste i ligaen. Sammen med en herre vi ikke nævner med navn på denne side. Vi savner Mukhtar fra hans bedste side og fordi han ikke levere den i øjeblikket, er han idag Brøndbys skidt.

Brøndby
2.5/5

Det irriterer mig lidt at vi ikke slår OB hjemme, men idag var det uheld og en skidt dommer der var årsag til det de værste momenter. Synes Vi spiller en okay kamp – en middel kamp, men der skal mere til at imponere når stadion skal smile. Flere mål skulle have været scoret og nullet skulle ha vælret holdt. 2,5 stjerne er fint.

OB
2/5

Hvis jeg skulle vurdere ud fra opfindsomhed og kvalitet havde OB fået 0 stjerner, men jeg må hellere være realistisk. OB kom med en agenda og den blev fulgt til punkt og prikke. De kom efter en uafgjort og det var hvad de rejste hjem med. Jeg er lang fra imponeret. En under middel indsats giver 2 stjerner.

Brøndby fans
3/5
Dommeren
2.5/5

Klik på knappen nedenfor for flere kampreferater.

Kampreferater

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.