Brøndby – Horsens

Tæt på og bedre!

Horsens er kyniske hver gang, men idag fik de hjælp af et uheldigt Brøndby

Brøndby – 1
Horsens – 2

Målscorere:

Kamil Wilczek, Josip Radosevic (OG), Søren Reese.

Kampen spillet på:

Brøndby stadion.
Antal tilskuere: 11.626!

Kommentar:

Denne kamp startede som en hyldest til den største legende dansk musik nogensinde har set. Kim Larsen sagde for lidt siden farvel og så blev der definitivt stille. Om lidt blev til nu og manden skulle hyldes med kærlighed og larm!

Hvil i fred til den største!

Fodboldkampen vi skulle være vidne til endte også med en RIP. Denne gang til den ventede Brøndby sejr. Brøndby spillede en første halvleg der mindede om storhed og gik til pause med en et måls føring. Kamil Wilczek scorede igen og Brøndby var igang med målscoringen tidligt i kampen. Vi har set glimt at dette før i denne sæson imod FC Midtjylland, men denne gang ville jeg gerne have haft en sejr. Det skete desværre ikke. Efter pause kollapsede hele holdet fuldstændigt. Josip Radosevic, som spillede en helt igennem fantastisk kamp, måtte se sig selv sende bolden i eget net og kort efter fik helten fra Hillerød kampen, Benjamin Bellot en rødt kort for en vanvittig tur op til midten. AC Horsens fik så scoret det vindende mål og igen måtte de fremmødte fans gå slukøret hjem. De dårlige resultater bekymrer mig, men første halvleg giver grund til optimisme!

Brøndbys hit:

Der kan vælges to efter denne kamp, efter min bedste overbevisning. Kamil Wilczek og Josip Radosevic. Kamil har fået den konstant over de sidste mange uger, så vores nye 6’er får den efter denne kamp, selvom han stod for et uheldigt selvmål. Han viste i denne kamp hvorfor man valgte at hive ham til Brøndby. Han er helt igennem genial i hans defensive spil og jeg kan sagtens se ham blive endnu bedre end Christian Nørgaard. Han er en bulldozer. En bulldozer, der helt klart skal blive bedre frem ad banen, men hvis det kan lykkes for ham, har Troels igen ramt hoved på sømmet og som minimum fundet en ligeværdig til vores kriger i gul og blå. 

Brøndbys skidt:

Hvor er det sygt det han laver før det røde kort, Jeg er fan af sweeper keepers, men Bellot bliver lidt blind på det koncept da han pludslig insistere på at lege midtbanespiller. Jeg var mildest talt chokeret da han vælger en spurt mod midter cirklen. Jeg roste ham efter hans kamp imod Hillerød og med rette, men det nederlag vi nu igen må leve med er i  allerhøjeste grad hans skyld. En hjerneblødning af de større og lad os være ærlige – lige nu ser vores keeper situation ret kritisk ud. Lad os håbe at Schwaebe kan præstere efter hans mindre pause. 

Brøndby
3/5

Brøndby ender med at får en halv stjerne mere end Horsens selvom kampen blev tabt. Det gør de fordi den første halvleg fik mig til at smile igen. Det er super skod at dumme fejl igen skal ødelægge det for holdet, men det er ikke holdet skyld, som helhed at Brøndby taber idag. Derfor får holdet tre stjerner og dermed flere end Horsens.

Horsens
2.5/5

Det kan helt sikkert virke besynderligt at vinderholdet får færre stjerner her end taber holdet, men umiddelbart spillede Horsens ikke en ret god kamp. Horsens vinder fordi Brøndby fejler, så Horsens får en fortjent en middel karakter. Det var som altid med Horsens, ikke var ret kønt at se på, men en sejr er en sejr.

Brøndby fans
4/5
Dommeren
2/5

Klik på knappen nedenfor for flere kampreferater.

Kampreferater

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.