Hillerød – Brøndby

Reserverne gjorde det!

Det så skidt ud til at starte med, men det endte som vi ville det. En storsejr

Hillerød – 1
Brøndby – 4

Målscorere:

Mikkel Andersen, Mikael Uhre, Kasper Fisker, Besar Halimi, Ante Erceg.

Kampen spillet på:

Hillerød stadion.
Antal tilskuere: 2.980!

Kommentar:

Efter de sidste uger var Brøndby i ekstrem hunger efter en sejr og gerne en stor en af slagsen. Heldigvis var det det Brøndby fik. Det skulle dog starte rigtigt skidt. Hillerød kom foran og så var jeg bogstaveligt talt ved at gøre noget grimt i mine bukser. Heldigvis gik det fint med at følge op på målet imod og Brøndby endte med at vinde kampen stort. Præcis som vi have håbet inden kampen gik igang. Der er ingen tvivl om at det smukke spil udeblev endnu en gang, men det var ikke det vigtige her. det man som fan havde brug for var det vi fik. En sejr vi kunne tage at føle på.

Der var af naturlige årsager lavet lidt ændringer til kampen og det synes jeg var ganske fint. En spiller som Mikael Uhre smadrer kasser ind for reserveholdet og han havde fortjent de minutter han fik. Heldigvis resulterede det da også i et mål fra hans fod. En anden angriber, som haar kæmpet fik også scoret, nemlig Ante Erceg. Han er virkeligt ikke kommet igang i Brøndby trøjen, men fik et mål som hans selvtillid havde brug for.  Halimi og Fisker kom også på tavlen så alt i alt var det en god kamp, men selvfølgelig på en lidt billig baggrund da Hillerød ikke er et hold man kan måle sig på.

Brøndbys hit:

En outsider til denne er Benjamin Bellot. Jeg synes han har fortjent den på baggrund af hans indsats imod Hillerød, så det er sådan det bliver i denne omgang. Bellot er helt klart 2′ målmand, men i denne kamp synes jeg vi så en keeper der har fortjent at få chancen i stedet for Schwaebe, der som helhed bare en skidt i øjeblikket. Bellot udstråler ikke klasse generelt, men i denne kamp havde han et par aktioner han kan og bør være stolt af. Schwaebe skal oppe sig, hvis han ikke skal overhæles af Benjamin Bellot.

Brøndbys skidt:

Den er ikke nem den her, men alligevel er der ingen tvivl om at Brøndbys skidt i den her var kaptajn Hermannson. Han spillede afleveringer udover side linjen og var generelt bare usikker og upræcis. Han er langt fra start eleveren når der spilles liga kampe og han burde være ikke nødvendigvis være kaptajn næste gang der spilles pokal kamp igen. Jeg synes umiddelbart at han er et fint talent, men skal der ikke snart noget gang i ham? Synes han skal tage det skridt der forventes af ham, så han har en chance for at slå de sædvanlige startere af.

Hillerød
2/5
Brøndby
3.5/5
Brøndby fans
3/5
Dommeren
3/5

Klik på knappen nedenfor for flere kampreferater.

Kampreferater

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.