AGF – Brøndby

De hvi'e er glade idag!

Så fik de endeligt en sejr over Brøndby. Nyd det så længe det varer Jylland

AGF – 3
Brøndby – 2

Målscorere:

Jakob Ankersen, Kamil Wilczek, Casper Højer Nielsen, Kamil Wilczek, Tobias Sana.

Kampen spillet på:

Ceres Park.
Antal tilskuere: 15.478!

Kommentar:

Så kom dagen hvor Århus igen kunne glæde sig over en sejr imod Brøndby. Sjældent har jeg set den slags jubel på baggrund af en sejr, men de får den idag AGF – de var bedst. Dog på en meget billig baggrund. Brøndby var direkte dårlige igen, men når det så er sagt, så var der lyspunkter at finde. Forsvaret sejler lidt stadig, men synes der er en struktur på vej igen. Denne kamp her er ikke det endegyldige bevis på at det nu spiller igen – langt fra. Men det kan de næste kampe meget vel ende med at blive.

Kamil Wilczek beviser sig igen, som en super målscorer, men igen uden et resultat man kan være stolt af. Han knokler for et hold der ikke kan give ham en sejr og det er skidt. Idag var der ikke flere helte at finde fra Brøndbys hold end ham vi allerede har nævnt, men til gengæld var der et par af de andre. Dem vi ikke kan være stolte af og Marvin Schwaebe var en af dem. Han kunne ikke holde en bold ude af en fucking Cola flaske. Nu varer det ikke længe før han kan skride, så vi kan får en ind der kan gribe. Marvin Schwaebe skal snart ikke have flere chancer.

Brøndbys hit:

Den her er ekstremt nem. Ligesom de fleste kampe i de sidste mange uger, så ender Brøndbys hit hos Kamil Wilczek. Superligaens bedste angriber bliver ved og ved og ved. Det er mere end man kan sige om resten af Brøndby holdet. Vi nærmer os helt sikkert bedre tider, men det kan heller ikke blive værre end sidste uge imod sønderjyske. Denne her kamp var bedre, men stadig langt fra godt nok. Kamil kan være sin indsat bekendt næsten hver kamp. Håber snart det smitter af på hans kollegaer i Brøndby. Kom igang boys!

Brøndbys skidt:

Den her er en smule sværere end ovenstående, men vores nye stjerne skud i målet er lige til at skylle ud i lokummet. Han er ekstremt dårlig og jeg forestiller mig at hans ekstreme usikkerhed er med til at ødelægge det for alle der spiller foran ham. Ja det betyder 10 mand, som ikke har en fornemmelse af at deres keeper kan redde noget som helst. Sidste år reddede Rønnow os fra flere mindre røvfulde og nu er det på tide at Schwaebe begynder at finde et niveau vi kan se og være stolte af. Mand dig op eller smut!

AGF
3/5
Brøndby
2/5
Brøndby fans
4/5
Dommeren
2/5

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.