Brøndby – Sønderjyske

Sørgeligt!

Brøndby blev læst som en åben bog af Sønderjyske. Ekstremt skidt Brøndby

Brøndby – 2
Sønderjyske – 4

Målscorere:

Marcel Rømer, Kamil Wilczek, Hany Mukhtar, Johan Absalonsen, Mart Lieder, Stefan Gardenmann.

Kampen spillet på:

Brøndby stadion.
Antal tilskuere: 16.501!

Kommentar:

Hvor er det synd at Brøndbys såkaldte krigere ikke kan præstere, når folk på lægterne møder op i hobetal. Endnu en gang bliver Bøndbys forsvar totalt udstillet, som en forsvar der ikke ville kunne gøre dig på u17 holdet. Det er ikke bare skidt, det er bekymrende i en sådan grad at slut spillet pludselig er i fare. Med mindre man ikke kommer igang med en struktur der virker. Forsvaret i sidste sæson var direkte imponerende, men at der kan være så stor forskel på så få måneder er simpelthen skod!. Jeg var selv derude. Jeg havde fornøjelsen af Vilfort loungen og det skulle have været en fest, men man må den den grad sige at feste udeblev. Kamil Wilczek gjorde igen sit til at kører Brøndby imod en sejr og hold da kæft hvor må det være frustrerende for den mand, at hans mål stadig ikke fører til en sejr eller noget der ligner. Generelt skal alt fra keeper til forreste midtbane til at mande sig op og Zorniger skal til at kigge sig om efter alternativer, hvis ikke det sker. Måske han skal kigge lidt mod de yngre drenge her?!

Brøndbys hit:

Den eneste mand på banen der kan være sig selv en smule bekendt, er Kamil Wilczek. Han bliver ved med at score og mon ikke at selv en PSE fan kan se at vi har ligaens bedste målscorer. Jeg var heldig at få lov til at hilse på ham nede ved grønsværen og jeg kan afslører at han på ingen måder var glad for den kamp vi var vidne til her. Jeg er bange for at han ender med at smutte til januar. På den anden side, så er det der han skal væk, hvis han ikke vil forlænge. Vi er nødt til at få penge for de drenge vi sælger. Specielt dem på Kamil’s niveau.

Brøndbys skidt:

Nej nej nej, hvor var der mange der var dårlige i den her kamp, men den suverænt værste var vores fighter, Bennedikt Röcker. Det var uden sammenligning hans værste kamp i Brøndby trøjen, men det er ikke kun hans skyld. Stukturen på midten ødelægger ham og hans arbejdsbetingelser, men den her kamp var ekstremt dårlig af hele Brøndby og det udstillede Röcker som en lilleput spiller. Röcker er efter min mening en af dem der skal tage over efter Christian Nørgaard, men han skal oppe sig sammen med resten af holdet.

Brøndby
1/5
Sønderjyske
4.5/5
Brøndby fans
3.5/5
Dommeren
3.5/5

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.