Brøndby – FC Midtjylland

Vi fortjente mere!

Jeg synes vi så vores Brøndby fra sidste sæson igen. Klart bedste kamp i år

Brøndby – 2
FC Midtjylland – 2

Målscorere:

Hany Mukhtar, Mayron George, Nikolai Laursen, Erik Sviatchenko.

Kampen spillet på:

Brøndby stadion.
Antal tilskuere: 14.211!

Kommentar:

Nej hvor har vi kæmpet for at finde et acceptabelt niveau indtil videre i denne sæson. Jeg synes vi fandt det i denne kamp! Vi er pisse uheldige med ikke at tage alle 3 point idag og jeg synes vi spillede midtjyderne ud af banen. Jeg er glad for at se at der stadig er håb, men nu skal dem på banen vise at en sejr stadig er muligt at hive hjem når vi dominere. Sidste års mestre lignede miniputter her og Brøndbys drenge er årsagen til det. Nu skal vi stabilisere resultaterne og vise at vi stadig kan regnes med, som et hold der bliver en del af guld kampen.

Niklolai Laursen, hold nu kæft en målhan scorer foran Sydsiden. Er han manden der kan skubbe lidt på i forhold til at presse Wilczek, så hans dominans ikke bliver en sovepude? Man kan håbe at vi nu igen har en rigtig Brøndby dreng på holdkortet hver weekend fra nu af. Kan Hany Mukhtar igen være på vej imod sidste sæsons niveau?Kan hans mål idag være med til at give ham selvtillid? Der er stadig mange sprgsmpl, men der er ingen tvivl om at vi så et stærkt Brøndby hold i dag! Hold den kørerne boys.

Brøndbys hit:

Ingen tvivl her. Okay det passer ikke, men Brøndby hjertet skubber tvivlen til side. Nikolai Laursen er naturligvis Brøndbys hit idag. Han scorer et pragtmål og laver en assist til Hany Mukhtar. Hele holdet spillede fantastisk, men Laursen statistik og hans Brøndby hjerte giver ham definitivt Brøndbys hit idag. Jeg er vild med at man hev ham retur fra PSV. Der er muligheder for ham på det Brøndby hold her og håber seriøst han vokser og ender som et mandfold der kan få nettet til at blafre i modstandernes ende hver weekend!

Brøndbys skidt:

Der var ikke mange dårlige spiller i gule trøjer idag. En skiller sig alligevel ud – Marvin Schwaebe. Han er stadig en dårlig målmand og tvivlen om ham bliver større og større for hver kamp der går. Synes dog at han viste bedre takter idag end han har gjort de senere kamp, hvor han har været direkte skrækkelig. Stadig ikke god idag, men måske han går lysere tider i møde? Han får lige en håndfuld kampe mere inden han skal afskrives definitivt. Vis hvad du kan Marvin!

Brøndby
4/5
FC Midtjylland
2.5/5
Brøndby fans
4.5/5
Dommeren
2.5/5

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.