Brøndby – Genk

Overmandet!

Genk var bare flere klasser bedre end Brøndy over to kampe. Op på hesten

Brøndby – 2
Genk – 4

Målscorere:

Ruslan Malinovski, Dieumerci Ndongala, Kamil Wilczek, Johan Larsson, Sebastien Dewaest, Mbwana Samata.

Kampen spillet på:

Brøndby stadion.
Antal tilskuere: 8.636!

Kommentar:

Jeg synes man kan se at tingene udvikler i en fornuftig retning. Der er ingen tvivl om at de mål der bliver scoret imod os er for nemme i øjeblikket, men det er som helhed holdets skyld. Vi kan ikke kun bebrejde defensiven i det system vi spiller da hold presset er så vigtigt. Strukturen fra sidste sæson mangler stadig, men jeg synes man kan se at vi er på vej. Bare synd det skal koste videre deltagelse i Europa. Angrebet virker til gengæld stadigvæk. Kamil Wilczek er simpelthen af højere klasse end resten af holdet i øjeblikket og det samme er vores kaptajn.

En af de ting vi vandt så mange point på sidste sæson var midtbanen og det er der man aller bedst kan se de fejl og mangler der er i strukturen på nuværende tidspunkt. Der bliver skiftet meget ud for at finde løsningen, men den er svær at se. Synes det virker bedst med Radosevic på Nørgaards position, men lad os se hvad det ender med. Der er ingen tvivl om at alt skal til at gå op i en højere enhed, men synes vi er på vej. Glæder mig til at vi får nogle resultater.

Brøndbys hit:

Det nemmeste her ville være at give den til Kamil Wilczek igen, men jeg synes at Johan Larsson fortjener den idag. Han er virkelig en kaptajn, som vi kan være stolte af. Hans løb op ad højre siden er geniale at være vidne til og så er det fantastisk at se at han samtidig evner at løbe ind i banen og skyde på mål med venstre benet. En ener på backposotionen i dansk fodbold og desværre en spiller vi nok må se smutte til januar. Lad os nyde ham så længe vi kan og lad os hylde ham for hans tid, når han ikke længere er i klubben. Brøndbys hit- Johan Larsson.

Brøndbys skidt:

Marvin Schwaebe er konsekvent Brøndbys skidt i øjeblikket. Han er ikke en super erstatning for Rønnow – endnu. Jeg har selv svinet ham til op til flere gange og det er ser sikkert mange andre der også har, men mon ikke han kan finde en form for form? Min tålmodighed er sårbar med ham, men min tro på Zorniger er stor. Håber virkeligt Schwaebe vokser de kommende uger. Håber ikke han ender med at være den joke han har været indtil nu. På med de handsker Schwaebe. Vi har brug for point meget hurtigt.

Brøndby
2/5
Genk
4.5/5
Brøndby fans
3.5/5
Dommeren
3/5

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.