Vendsyssel FF – Brøndby

Heldige 3 point!

Vendsyssel havde fortjent mere, men vi nyder de 3 point der kom ufortjent

Vendsyssel – 1
Brøndby – 2

Målscorere:

Kamil Wilczek, Kamil Wilczek, Emmanuel Ogude.

Kampen spillet på:

Nord Energi Arena.
Antal tilskuere: 5.162!

Kommentar:

Efter nogle uger i negativitetens tegn, kom der igen tegn på at Brøndby også kan have heldet med sig trods alt. Oprykkerne fra det nordlige Jylland burde egentlig have været en nem opgave for Brøndby, men sådan endte det bare ikke. Vendsyssel mødte op med et mål – de spillede for at vinde. Det var direkte uheldigt for hjemmeholdet at de ikke endte med et point eller mere, men det er det der kendetegner et tophold og Brøndby er et tophold. Brøndby spillede rent ud sagt som en pose lort, men endte med at hive en udesejr hjem alligevel.Takke være vores polske geni, Kamil Wilczek. 

Desværre ser det ud som om at Kamil er ved at spille sig til en større kontrakt i en større liga, men man kan håbe på at holdet stepper op, så det stadig vil være muligt at vinde trofæer her. Kampen imod Vendsyssel var ikke en kamp der går over i historien, som en kamp der vil blive husket, men det kan meget vel blive en kamp der minder Brøndby om hvor vigtigt det er at kæmpe for sejren. Det var i aller højeste grad stolpe ind for Brøndby! 

Brøndbys hit:

Der er ikke plads til andre end Kamil Wilczek , som Brøndbys hit i disse uger. Vores målmand, vores forsvar og til dels vore midtbane sejler. Det er et mirakel at Kamil overhovedet får sparket nogle i nettet. Holder de højere magter øje med vores polske geni? Hvis ja, hvem faen skal så holde øje med os når og hvis han bliver solgt? Har vi nogle troende derude, der kan overtage, hvis vi mister ham? Hvem kan overtage? Jeg kan simpelthen ikke se hvem det skulle være. Men jeg holder fast i optimismen og tror på Laursen og Uhre, når Wilczek skal erstattes.

Brøndbys skidt:

I dag er den her en af de svære, for der er ingen tvivl om at Joel Kabongo er vores største talent i øjeblikket, men idag var han tæt på at koste holdet. Han var meget tæt på at være skyld i at Brøndby ikke fik de 3 point med hjem. Et straffespark begået og et rødt kort modtaget er ikke særligt fedt for så ung en fyr, men det holdt heldigvis hjem. Kabongo er en spiller Brøndby skal passe godt på da han med lidt held kan være den nye Daniel Agger. Altså en spiller der kan indbringe Brøndby en helvedes masse penge!

Vendsyssel FF
2.5/5
Brøndby
2.5/5
Brøndby fans
4/5
Dommeren
2.5/5

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.