Brøndby IF – Subotica

Dejligt nemt!

Det så nemt ud, men alligevel svært at score. Subotica kan vi ikke måles på.

Brøndby – 2
FC Nordsjælland – 1

Målscorere:

Dominik Kaiser, Dejan Djenic, Kamil Wilczek.

Kampen spillet på:

Brøndby stadion.
Antal tilskuere: 10.142!

Kommentar:

Set i lyset af modstanderens styrke, er resultatet ikke prangende. Subotica er et midterhold i den Serbiske liga og et hold, som Brøndby burde have spillet i stykker oven på sidste sæson. Det er tilladt at forvente mere af holdet, men når det er sagt, så blev det nødvendige udført. En middel præstation imod et hold fra en liga der ikke er værd at snakke om, var nok til næste runde af Europa league. Brøndby er mærket af de transfers man valgte at gennemføre før sæson start og det ser ud som om at man kommer til at kæmpe for at holde trit med kvaliteten i Europa league, samt ligaen herhjemme.

Nu til det positive – Kamil Wilczek! Den mand er simpelthen en arbejdshest og en målscorer af guds nåde. Han knokler og scorer mål som det passer ham. Heldigvis giver det pote i øjeblikket – lad os håbe det fortsætter. Dominik Kaiser spillede også en god kamp og skal vel tilskrives kampens spiller, tæt forfulgt at vores polske goalgetter. Som Brøndby fan er jeg glad, men nervøs for den nærmeste fremtid. Jeg er dog optimist og jeg tror på at målet om stabile topplaceringer fortsætter når strukturen igen er på plads.

Brøndbys hit:

Der er ingen tvivl om at Brøndbys hit i denne kamp står imellem Kamil Wilczek og Dominik Kaiser. Kaiser viste glimt at det vi var blevet lovet af Zorniger og glimt af hvad vi har at glæde os til, hvis han kan bygge på i kvalitet. Kaiser får den fordi han potentielt er en opgradering af vores allesammen Kasper Fisker og helt definitivt bliver en force, hvis han kan vænne sig til fysikken i Superligaen. Skal han være være 6’er, 8’er eller 10’er må være spørgsmålet. Han ligner en 8’er, hvor han også brillierede i denne kamp, men han ligner en mand med kontrast. Han kan flere ting end vi har set indtil nu.

Brøndbys skidt:

Her er tvivlen endnu mindre. Jeg er chokeret over at Marvin Schwaebe kan lave den slags drop. Lad os holde fast i at han er længere fra kamp træning end jeg er og jeg har aldrig stået på mål, men den er er vanvittig! Hvordan en professionel keeper kan lave sådan en fejl er stadig en gåde for mig. Jeg tror dog på at han kan blive god. Han virker som en der har god teknik samt reaktions og placering evne, men han skal lære af de fejl han laver i øjeblikket. Hvis han ikke kan det, så skal Brøndby have en ny keeper – ASAP! Jeg holder med Marvin og en chance har han fortjent, men idag er han Brøndbys skidt.

Brøndby
2.5/5
Subotica
1/5
Brøndby fans
4/5
Dommeren
2/5

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.