Brøndby IF – FC Nordsjælland

De voksne vandt!

Nordsjællands drenge kunne ikke hamle op med de voksne. God tur hjem.

Brøndby – 2
FC Nordsjælland – 0

Målscorere:

Kamil Wilczek, Ante Erceg.

Kampen spillet på:

Brøndby stadion.
Antal tilskuere: 19.225!

Kommentar:

Lige i denne kamp her var det nemt at se – det var mænd imod drenge. Nordsjællands drenge mødte op med mod og teknik, men de havde intet at skyde med når Brøndby trådte til med fysikken. De unge pistoler skød med løst krudt og Brøndby skød med skarpladte håndvåben. Det var en opvisning i pres, det var en opvisning i power og generelt bare en opvisning, som de fremmødte Brøndby fans kunne nyde med et smil. Sidste år var FC Nordsjælland et af de hold der kostede Brøndby og et af de hold, som Brøndby havde det sværest med.

Brøndby har lært af det og viste i den her kamp at de sagtens kan holde nullet imod hold der er offensivt indstillede. Hvordan kan de pludselig det? Umiddelbart så det ud til at være formations skiftet der hjalp Brøndby til det flotte clean sheet. Der blev forsvaret i en flad 4-4-2 formation i stedet for diamanten på midten og det lukkede ned for FC Nørdsjællands farlige kanter, som er en af deres våben – de blev afvæbnet. Flotte takter af Brøndby og dejlig med tre point. Fortsæt de gode takter.

Brøndbys hit:

Brøndbys hit i den her kamp var nem at finde. Kaptajn Larsson gjorde det vanvittigt godt. Desværre ser det ud som om han er ved at sælge sig selv til højst bydende. Selvom det nok ender ligesom med Pukki, en gratis afgang. Han har klippet det lange svensker-fedtede hår og det ser skide godt ud. Johan Larsson er en kaptajn vi kan være stolte af og en kaptajn vi skal være glade for. Han er en Brøndby kriger, en Brøndby mand og i denne kamp var han klart bedste mand på banen. Fortsæt kaptajn Larsson, gør os stolte!

Brøndbys skidt:

Normalt er der altid noget vi kan pege på og brokke os over, men i en kamp som denne, er der ikke meget brok herfra. Det eneste der var lidt skidt var at sejren ikke blev større og at de chancer der blev skabt ikke blev udnyttet. Det ser desværre ud som om at det er ved at blive en tendens på vestegnen. Lad os se hvordan sæsonen udvikler sig, lad os se hvordan det ser ud når vi nærmer os julen. Flere mål må være et mål for klubben generelt. Kom så drenge, få nettet til at blafre igen så den gule glæde kan sprede sig på ny i landet.

Brøndbys kredit :

Der skal uddeles kredit til Brøndby idag fordi presset sad i skabet og fordi at ændringen til en flad 4-4-2 når der skulle forsvares betød at der nu kom et clean-sheet på kontoen. Flot gået af Alexander Zoniger for planen og flot præstation af hele holdet, som udførte planen til perfektion. 

Brøndby
3.5/5
FC Nordsjælland
1/5
Brøndby fans
5/5
Dommeren
2.5/5

Hej Brøndby kvinde eller mand. Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.